Ontvang tips over je volgende vakantie AANMELDEN!
Italië

Op vakantie. En wat gebeurt er met je huisdier?

Huisdier mag meestal niet mee op vakantie

Er zijn allerlei bezwaren om je huisdier mee op vakantie te nemen. Bij veel landen zijn er allerlei restricties, die kosten en gedoe met zich meebrengen, waardoor het onpraktisch is een huisdier mee te nemen op vakantie.

In veel gevallen, is dit overigens helemaal geen optie…
Neem mijn kat Grijs… Een lieve, zachtaardige kleine kater van inmiddels 18 jaar oud. Ik ga een aantal malen per jaar naar Italië op vakantie,  vaak niet langer als een week.
Toen Grijs jonger was, een buitenkat, vermaakte hij zich prima met de buurtkatten en als ik na een week terugkwam, keek hij me aan met een blik ”Ah, ben jij er ook weer’.

Ouder wordende katten

Maar nu Grijs wat ouder is, merk ik steeds vaker, dat hij na week van slag is. Hij is onderdeel van ons gezin, en gaat mee in het dagelijkse ritme van dingen. Hij krijgt klaarblijkelijk steeds meer moeite met het verstoren van zijn ritme.

kattenoppas amsterdam noord

Carla biedt hulp

Al snel realiseerde ik mij, dat het onderbrengen in pension of bij familie, ook de nodige stress te weeg zou brengen, en buren wil ik graag te vriend houden en niet belasten met een verzorgende taak.
Carla bracht uitkomst.
Carla Huging woont in Amsterdam Noord, en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Carla’s Kattenoppas. Carla komt iedere dag even langs om te kijken hoe het met Grijs gaat. Wisselt wat kattengeluidjes uit. Vult de voer- en drinkbak, en maakt zo nu en dan een foto of fimpje die ze via Whatsapp naar me toestuurt. Het legen van de postbus en het geven van water aan de planten is inbegrepen in de prijs.

Ik blij, Grijs blij, en Carla blij. Voor mij de ideale oplossing.

Reageer

Laat eens weten. Hoe los jij de zorg voor je huisdier op tijdens vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: